- Berichten
- 4.946
Zo. En dan wat foto?s. Heb nu Tapatalk op de iPhone staan. En kan hopelijk zo makkelijker eea aan foto?s delen.
Heb laatst voor het eerst een buikspek op de BGE gemaakt. Goed bevallen. Ook de verschillende proefpersonen waren goed te spreken.
Buikspek van Duroc varken. Eerst 3 dagen in een pekel van bokbier zout knoflook en rozemarijn.
Daarna goed droog gemaakt. En voorzien van een laagje SPG Zeezout Zwarte peper en knoflook granulaat. En op het ei met die handel.
Smaak is mij goed bevallen. Bier proef je goed terug. Ik had 1,5kg en dat was een behoorlijk stuk vlees. Het stuk buikspek was zonder zwoert. Ik heb nog een zelfde stuk in de vriezer liggen maar dat met zwoert. Dit is voor de volgende ronde.
Groeten Bram.
Heb laatst voor het eerst een buikspek op de BGE gemaakt. Goed bevallen. Ook de verschillende proefpersonen waren goed te spreken.
Buikspek van Duroc varken. Eerst 3 dagen in een pekel van bokbier zout knoflook en rozemarijn.
Daarna goed droog gemaakt. En voorzien van een laagje SPG Zeezout Zwarte peper en knoflook granulaat. En op het ei met die handel.
Smaak is mij goed bevallen. Bier proef je goed terug. Ik had 1,5kg en dat was een behoorlijk stuk vlees. Het stuk buikspek was zonder zwoert. Ik heb nog een zelfde stuk in de vriezer liggen maar dat met zwoert. Dit is voor de volgende ronde.
Groeten Bram.
Laatst bewerkt: