Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dat is een heel leuk proces. Eerst een dag of 5 pekelen. En vervolgens in het weekend bereiden op je rookton. Heb dit jaar voor het eerst bacon gemaakt volgens klassiek bacon recept http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=2051.0
Heel leuk. Elke dag het stuk vlees draaien. Geweldig. Ga je veel plezier aan beleven.
Man, waarom ben ik zo laat pas hiermee begonnen.
Ik zit nu 1,5 week op het forum en heb het nu al zo naar mijn zin.
Al die leuke tips, die je eigenlijk meteen wil toepassen.
Mijn vrouw wordt nu al gek van me, terwijl ze wel steeds heel blij is met het resultaat
Ik pekel mijn spek vaak minstens twee weken... als je goed zoit werkt kan dat prima en verdelen de smaakjes zich het best. Bourbon Maple cured is hier favoriet, maar met ketjap en chili flakes is ook zalig!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.