Can you smell that? It smells guuuud!
Na gisterochtend een gaatje te gevuld te moeten hebben bij de tandarts besloot ik om mezelf + ouders maar eens te verwennen en de rest van de middag de weber maar eens te laten stoken.
Als fanatiek aanhanger van de BBQ Pitboys heb ik vandaag besloten om hun recept met varkensbuik maar eens te proberen. Het recept + filmpje staat onderaan mijn post.
Omdat ik eerst niet van plan was om dit te posten hier heb ik maar twee foto's.
Halverwege de run:
Eindresultaat met frietjes.
De bijbehorende groente heb ik met een beetje jus van de buik tot een stampotje gemaakt:
Al met al heeft hij er 4.5 uur opgelegen bij een temperatuur van 250 graden ( eerste half uur ) en 150 graden (de resterende vier uur). De korst was enorm knapperig en het vlees super sappig! Er is nog een/derde deel over en die ga ik vanmiddag na mn werk in stukjes snijden voor de snert.
Fijn weekend!
http://bbqpitboys.com/recipes/bbq-pork-belly
Na gisterochtend een gaatje te gevuld te moeten hebben bij de tandarts besloot ik om mezelf + ouders maar eens te verwennen en de rest van de middag de weber maar eens te laten stoken.
Als fanatiek aanhanger van de BBQ Pitboys heb ik vandaag besloten om hun recept met varkensbuik maar eens te proberen. Het recept + filmpje staat onderaan mijn post.
Omdat ik eerst niet van plan was om dit te posten hier heb ik maar twee foto's.
Halverwege de run:
Eindresultaat met frietjes.
De bijbehorende groente heb ik met een beetje jus van de buik tot een stampotje gemaakt:
Al met al heeft hij er 4.5 uur opgelegen bij een temperatuur van 250 graden ( eerste half uur ) en 150 graden (de resterende vier uur). De korst was enorm knapperig en het vlees super sappig! Er is nog een/derde deel over en die ga ik vanmiddag na mn werk in stukjes snijden voor de snert.
Fijn weekend!
http://bbqpitboys.com/recipes/bbq-pork-belly