Vandaag een dagje vrij om lekker een potje te bakken met Joe.
Buikspek met het recept van noskos stond op het programma. Alleen de hoisin vervangen voor teriyakisaus, netjes ingesneden en hoppa gevacuumeerd de koelkast in voor een dagje.
BBQ op 130 graden en daar gingen we.
Appel rookhout erbij om de nodige rooksignalen te creëren en daar gingen we naar de kerntemperatuur van 70 graden.
Toch benieuwd hoe het eruit ziet na twee uurtjes.
Met de overgebleven marinade regelmatig lakken en het resultaat mag er zijn na 3,5 uur.
Dan heb je een overheerlijk stukje vlees en hoort er natuurlijk ook een beetje groente bij.
Rijst, lenteui, zoete paprika, suger snaps, zoet/zure komkommer met gember en er stond een top maaltijd op tafel.
Buikspek met het recept van noskos stond op het programma. Alleen de hoisin vervangen voor teriyakisaus, netjes ingesneden en hoppa gevacuumeerd de koelkast in voor een dagje.
BBQ op 130 graden en daar gingen we.
Appel rookhout erbij om de nodige rooksignalen te creëren en daar gingen we naar de kerntemperatuur van 70 graden.
Toch benieuwd hoe het eruit ziet na twee uurtjes.
Met de overgebleven marinade regelmatig lakken en het resultaat mag er zijn na 3,5 uur.
Dan heb je een overheerlijk stukje vlees en hoort er natuurlijk ook een beetje groente bij.
Rijst, lenteui, zoete paprika, suger snaps, zoet/zure komkommer met gember en er stond een top maaltijd op tafel.