Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mmmm char siu blijft ook hier torenhoog favoriet. We laten de rode kleurstof meestal achterwege en gaan voor de rode gefermenteerde tofu als kleur- en smaakbom.
De volgende keer misschien toch eens een beetje kleurstof er bij voor het wauw-effect.
Ziet er heerlijk uit. Char sui hier de laatste maanden ook regelmatig gemaakt. Iedere keer als ik de kleurstof zie, vraag ik me af waarom ik dat niet gehaald heb. Qua presentatie zo veel gaver.
Toen ik de buikspek kocht, heb ik ook een procureur gekocht. Deze in plakken gesneden en in de marinade in de diepvries gelegd.
Laatst deze klaar gemaakt en deze is eigenlijk het lekkerst!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.