Beef en Steak

Buikspek & burned ends

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
271
Vandaag zou er verjaardagsbezoek komen, maar helaas gooide een mogelijke coronabesmetting roet in het eten. De buikspek was al ontdooid en voorbereid, dus toch maar de bge aangeslingerd.
Het was een groot stuk buikspek, die grofweg gehalveerd. 1 deel langzaam gegaard, het andere deel in stukjes voor burned ends.
De burned ends vandaag gerookt en ingepakt. Morgen afmaken voor bij de borrel.
Het langzaam gegaarde vandaag gegeten. Het idee was om wat over blijft, maandag in de nasi te verwerken, maar het was ineens op.

377854F0-60A6-4E52-8F9F-C26710EE0D16.jpeg
AA5C0D07-55DA-439B-A658-0E264F89AC8A.jpeg
09A2FBA0-E1C0-48AA-81FE-D80FCFBDBD50.jpeg
8F3861FE-D3FD-4CFB-8635-BD0F8A8D646C.jpeg
F59C48DF-E0F6-4032-959B-DC0F113FAD74.jpeg
9619DD53-9B08-4872-B232-0CEA43326DBC.jpeg
 
vervelend dat er geen bezoek is gekomen.
voor het bezoek dan.......
 
Hopelijk valt de besmetting mee maar nu is het spek ook op gegaan

Is het al borrel tijd? 😉
 
Vandaag ook gemaakt, leuk en lekker (meestal)

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Mooie foto's! Hoe waren de burnt ends? Laatste keer bij mij waren e wat krokant terwijl ik ze eigenlijk zacht wilde hebben:cry:
 
Paar keer eerder gemaakt, maar deze waren het lekkerst. Keren hiervoor een stuk droger. Heb nu de temperatuur zoveel mogelijk geknepen op 100 C. En tegenwoordig chunks als rookhout ipv snippers.
 
Terug
Bovenaan Onderaan