- Berichten
- 73
Mijn eerste post met foto's. Afgelopen donderdag contact mijn slager opgenomen of hij standaard buikribben heeft.. Alleen op verzoek zei hij en zie 3 ribben van elk 800gram.

Ze zijn echt dik met veel vlees

In de rub

Voor een nacht de koelkast in

Op de Q (snake methode) voor 6 uur bij 108 Gr. Als hout heb ik hickory gebruikt. Hij bleef goed op temperatuur en kostte geen moeite om hem op 108 Gr. te houden.

Ieder uur besprenkeld met appelsap. Na 3 uur zagen ze er zo uit. Vervolgens voor 2 uur in de folie met appelsap. Daarna gemopt en nog een uurtje.

Tadaa....het resultaat. Ze waren heerlijk echter de dikke delen waren volgens mij niet gaar genoeg. Bij de dunnere delen viel het van het bot af maar bij de dikke delen was dit niet het geval. Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?


Ze zijn echt dik met veel vlees

In de rub

Voor een nacht de koelkast in

Op de Q (snake methode) voor 6 uur bij 108 Gr. Als hout heb ik hickory gebruikt. Hij bleef goed op temperatuur en kostte geen moeite om hem op 108 Gr. te houden.

Ieder uur besprenkeld met appelsap. Na 3 uur zagen ze er zo uit. Vervolgens voor 2 uur in de folie met appelsap. Daarna gemopt en nog een uurtje.

Tadaa....het resultaat. Ze waren heerlijk echter de dikke delen waren volgens mij niet gaar genoeg. Bij de dunnere delen viel het van het bot af maar bij de dikke delen was dit niet het geval. Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?
