Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
noskos zei:Wat maakt het Louisiana style ribs? Ik zou het dan eerder in de Cajun richting zoeken qua kruiden.
SilverFox zei:St. Louis style is in dat geval de snit, als ik het goed heb belly ribs zonder de rib tips
Lust ik wel Ben!
BensBQ zei:noskos zei:Wat maakt het Louisiana style ribs? Ik zou het dan eerder in de Cajun richting zoeken qua kruiden.
dat klopt zekers maar deze worden onder de naam van Louis style ribs verkocht bij de forum sponsor
noskos zei:BensBQ zei:noskos zei:Wat maakt het Louisiana style ribs? Ik zou het dan eerder in de Cajun richting zoeken qua kruiden.
dat klopt zekers maar deze worden onder de naam van Louis style ribs verkocht bij de forum sponsor
St. Louis en Louisiana zijn twee heel andere dingen hoor. St. Louis is een stad in Missouri, Louisiana is een staat in het zuiden van de VS.
St. Louis style ribs zijn buikribben die op een speciale manier zijn uitgesneden. En wat ik al zei, bij dingen uit Louisiana denk ik aan Cajun en Creole achtige smaken.
KamadoNovice zei:Weer mooie post Ben. Alleen zag ik nu dat je de saus op fornuis staat te maken? Zal even nakijken op je filmpje of dat zo is anders uiteraard teleurstelling alom
Bram zei:Lekkere ribben Ben. En een mooie foto. De lat is wederom hoog gelegd deze ronde
Succes met de fotowedstrijd
Marcel zei:Lekkere ribbels, leuke rapportage en discussie met veel leermomenten.
Gauw maar weer eens maken. Dank voor de inspiratie.
picosuma zei:Dat ziet er weer lekker uit en ook weer wat opgestoken over de pekel en met name het zout
Henkie zei:Waarom heb je eigenlijk colorozo gebruikt in je pekel?