Beef en Steak

Buik rib

 
 

erik_schreurs8

Pitmaster
Berichten
836
Ik had nog een buikrib in de vriezer liggen die heb ik gister morgen eruit gehaald en vanmorgen heb ik de ribtips eraf gesneden en alles gerubt voor een tweetal uur
Vervolgens de bbq opgestookt tot 110 gr
En nu twee uur garen en om het half uur sprayen met appelsap appelciderazijn en wiskey

Recept van smokey goodness festival ribs
244abcaaa63ca5f48d374ca6f8747cc0.jpg
0b519fc8be58ba929010e7ed44e3a8e5.jpg
fe56fdc896bd9f1dd1668bbb80aa2e89.jpg

Wordt vervolgd !
 
Ziet er al goed uit
 
bbce4c85ac96620f28bbf87287a783c6.jpg
b6b4d1cbb53feca66d214204afab7f85.jpg

Nog een half uurtje met de saus op de Q gehad en zie het resultaat lekker Fall of the bone ! Just the way we Like iT !!
 
Ik vind ze erg dun....
 
Ja dat ben ik met je eens was een aanbieding bij Aalvink laatst kreeg ik bij de bestelling ..dus iets met een gegeven varken...
 
toch lust ik dat ook wel hoor  :)
 
Ziet er best smakelijk uit
 
ErikSchreurs zei:
Ja dat ben ik met je eens was een aanbieding bij Aalvink laatst kreeg ik bij de bestelling ..dus iets met een gegeven varken...

Ja, dan zou ik er ook gewoon van genieten. Zo'n varken krijg je niet iedere dag ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan