BasBQ
Beef en Steak

Broodje pulled pork

 
 

MarcoMarco

Sprokkelaar
Berichten
45
Vandaag broodje pulled pork op het menu . Heb het recept van @noskos aangehouden en er natuurlijk ook een twist van @NasQ rub gebruikt .

Procureur 2,7 kg
5 uur gerookt op een temperatuur van 125 graden .
Daarna in de folie tot een kern van 92 graden .
Na zo’n 7 uur was hij klaar en heb de folie opengemaakt 15 min open gelaten en toen nog 1 uur laten rusten in de folie . En pullen maar , de noskos bbq saus warm gemaakt.
Wat een smaak sensatie !!!!!!!

5417C632-1F15-4EB0-BC8E-246E0FFF1463.jpeg


16A4EE40-1269-4FB2-BDFA-A34D98B91930.jpeg


C3D72EBC-721C-4F98-87D2-AACE9D1FB100.jpeg


C7FFFA6B-A624-4999-BC20-6975FC4753CB.jpeg


4BDCAF88-2624-4FF0-9736-84376C5D3CCB.jpeg


02B7288B-FEB7-4516-9E69-D06D8E7B4931.jpeg
 
Lekker hoor!

Als je ook een foto hebt van dit alles op je bbq heb je een Knorretje verdiend!
 
Leuk om te maken en een heerlijk broodje pulled pork als resultaat, goed gedaan.👍
 
Ondanks de gemiste foto zal het er niet minder om gesmaakt hebben.
 
Die heb ik helaas niet 🙁

Dat is een heel lekker broodje geworden en een mooie PP run :love: Die moet je snel nog eens overdoen met foto van de procureur op de BBQ dan heb je je knorretje wel binnen;)(y)
 
Top broodje, altijd lekker 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan