- Berichten
- 450
Mooi weer vandaag!
Nx geen luxe ingrediënten en duur vlees,alles rechtstreeks van de appie maar o zo lekker!
Je haalt een stokbroodje en snijd deze in de lengte door midden en holt m uit en vult m met kaas,in mijn geval cheddar
Daarna doe je je gehakt wat je naar eigen inzicht gekruid hebt verdelen over beide delen en een beetje aandrukken zodat het “plakt”
De bbq verdeelt in een directe en indirecte zone en de broodjes op z’n kop op de directe zone,wel bijblijven dat je gehakt niet helemaal zwart word,net niet helemaal gaar is niet erg want het gaat straks nog op de indirecte zone
Als je gehakt een stukje op weg is de broodjes er af en riant bestrijken met pizza tomatensaus,vervolgens(in mijn geval)Tex mex kaasmix er op en daarna een salami worst in plakjes er op
Dit een minuut of tien terug op de bbq bij ongeveer 220 graden
Hier wat extra virgin olif oil overheen en eetse 
Nx geen luxe ingrediënten en duur vlees,alles rechtstreeks van de appie maar o zo lekker!
Je haalt een stokbroodje en snijd deze in de lengte door midden en holt m uit en vult m met kaas,in mijn geval cheddar
Daarna doe je je gehakt wat je naar eigen inzicht gekruid hebt verdelen over beide delen en een beetje aandrukken zodat het “plakt”
De bbq verdeelt in een directe en indirecte zone en de broodjes op z’n kop op de directe zone,wel bijblijven dat je gehakt niet helemaal zwart word,net niet helemaal gaar is niet erg want het gaat straks nog op de indirecte zone
Als je gehakt een stukje op weg is de broodjes er af en riant bestrijken met pizza tomatensaus,vervolgens(in mijn geval)Tex mex kaasmix er op en daarna een salami worst in plakjes er op
