- Berichten
- 192
De egg stond klaar om aangestoken te worden en vanochtend om 8 uur liep het wekkertje af. Voor de eerste keer PP op het programma, eens moest de eerste keer zijn. 2.5kg procureur had 48 uur gemarineerd in de gochujang (zoals beschreven door Raichlen in Sauzen, rubs en marinades) en was er klaar voor. Ook de bijbehorende BBQ saus gemaakt en deze was heerlijk op smaak. De Kimchi ging niet meer lukken, daar deze 1 week moest wellen. Te laat gelezen, helaas. Als alternatief Louisiana coleslaw inclusief dressing gemaakt uit Smokey Goodness. Ook top! Evenals de white saus uit de video van Noskos.
Paar flinke kersen en appel chunks klaargelegd en bij 120 graden de kerntemperatuur naar 70 graden gebracht om m vervolgens in de aluminiumfolie door te laten garen naar de 90. Dit punt was sneller bereikt dan gedacht, dus voordat we de ciabatta's konden gaan opbouwen moest ie nog even de handdoek in om niet af te koelen (erg fijn dat Noskos deze tip in zijn video heeft prijsgegeven!). Toen het uiteindelijk zover was heerlijk gegeten!
Paar flinke kersen en appel chunks klaargelegd en bij 120 graden de kerntemperatuur naar 70 graden gebracht om m vervolgens in de aluminiumfolie door te laten garen naar de 90. Dit punt was sneller bereikt dan gedacht, dus voordat we de ciabatta's konden gaan opbouwen moest ie nog even de handdoek in om niet af te koelen (erg fijn dat Noskos deze tip in zijn video heeft prijsgegeven!). Toen het uiteindelijk zover was heerlijk gegeten!
Laatst bewerkt: