Voor de eerste keer een brood gebakken op de Q en de D.O.
Ging het allemaal goed. Ja en nee. Had even snel op het net gezocht hoe ik alles moest instellen maar was vergeten dat ik de D.O. een uur moest voorverwarmen.
Daar kwam ik achter toen de boel al een minuut of 10 stond te draaien. Hier een foto van het resultaat na een half uur.
Nu nog een kwartier zonder deksel en bakpapier.
Dat kwartiertje werd wel een half uur toen was de temperatuur van de binnenzijde 96 graden en dan is brood gaar volgens mijn bron op het www.
Even storten en laten uitwasemen.
Waarschijnlijke heb ik een te kleine D.O. of te veel deeg gemaakt. Straks even proeven van dit spelt brood.
Beetje roomboter en suiker en dan smikkelen.
Ging het allemaal goed. Ja en nee. Had even snel op het net gezocht hoe ik alles moest instellen maar was vergeten dat ik de D.O. een uur moest voorverwarmen.
Daar kwam ik achter toen de boel al een minuut of 10 stond te draaien. Hier een foto van het resultaat na een half uur.
Nu nog een kwartier zonder deksel en bakpapier.
Dat kwartiertje werd wel een half uur toen was de temperatuur van de binnenzijde 96 graden en dan is brood gaar volgens mijn bron op het www.
Even storten en laten uitwasemen.
Waarschijnlijke heb ik een te kleine D.O. of te veel deeg gemaakt. Straks even proeven van dit spelt brood.
Beetje roomboter en suiker en dan smikkelen.