Steen
Kooltjesharker
- Berichten
- 127
Hoi allemaal,
Deze keer gaat het gebeuren, wil een brisket gaan doen. Heb van alles op de q gemaakt. Maar een brisket nog nooit. En dit is de " champions League" van de bbq. Weet niet hoe ik moet beginnen, hoe ik het moet doen. Een whole pack of alleen de point of de ear. Wie wil me helpen hier in? Qua recept en of bereiding en aanpak? Vind het namelijk zonde om een heel stuk vlees naar de klo*te te helpen zonder ervaring
Deze keer gaat het gebeuren, wil een brisket gaan doen. Heb van alles op de q gemaakt. Maar een brisket nog nooit. En dit is de " champions League" van de bbq. Weet niet hoe ik moet beginnen, hoe ik het moet doen. Een whole pack of alleen de point of de ear. Wie wil me helpen hier in? Qua recept en of bereiding en aanpak? Vind het namelijk zonde om een heel stuk vlees naar de klo*te te helpen zonder ervaring