BasBQ
Beef en Steak

Brisket

 
 

ilhomme

Sprokkelaar
Berichten
38
Vandaag ben ik begonnen met een mooi borststuk op mijn BiGGreenEgg te leggen. Gerubbed met zwart zout (ooit bij de Lidl gekocht), peper en gerookt knoflook. Af en toe wat nevel van Appelsap eroverheen en nu veel geduld hebben.
8ec7aca8514f9979b2b91d645c781373.jpg
5ee8a5cb63dd76f8c3203aa4d1b97162.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
029444fb1b260c69cc42a643fb6b0d3e.jpg


Niets lekkerder dan de burntends


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Die burtends zien er smakelijk uit. :)
Hoe was de rest van de brisket?
Of heb je alles in blokjes gesneden? :-O
 
Hans zei:
Die burtends zien er smakelijk uit. :)
Hoe was de rest van de brisket?
Of heb je alles in blokjes gesneden? :-O
Omdat het wat laat was geworden op dag 1 is de volgende dag alles in blokjes gesneden.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor. Burn ends moet ik nog eens maken.
Gefeliciteerd met je koetje
 
Gefeliciteerd met je koetje!
 
Lekker hoor, en van harte met je koetje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan