Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
RdB zei:Hij heeft erop gelegen van 6:10 tot 19:00, de laatste anderhalf uur in folie. Daarna een half uur gerust. De temp was tussen de 110 en 125, een paar minuten een uitschieter naar 140 na het bijvullen.
Hou er wel rekening mee dat iedere brisket anders is, ik heb nu 3 briskets van 3 kg gemaakt en de tijd verschilt toch. Het sap dat eruitlekt tijdens het rusten is vloeibaar goud, lekker over je broodje gieten.
Of in kroketten, bitterballen, ragout, baked beans,....RdB zei:Oh ja, mochten er nou stukken te droog of taai zijn, dan kan je die altijd fijnsnijden en door soep gooien, erg lekker.
Ceriel zei:Of in kroketten, bitterballen, ragout, baked beans,....RdB zei:Oh ja, mochten er nou stukken te droog of taai zijn, dan kan je die altijd fijnsnijden en door soep gooien, erg lekker.