Deze stond al lang op me todo (ook voor de koe
) maar was er toch best zenuwachtig voor. Achteraf helemaal niet nodig of was het beginnersgeluk?
07:30 dome temp 110 dus brisket erop. Heb de ProQ excel gebruikt en wat verschillende soorten rookhout.
9:00 brisket was 59C en dacht dit gaat veel te hard. Begon te twijfelen aan me thermometer.
10:00 70C
10:30 69C
11:00 65C
11:30 64C
12:00 66C heb hiet besloten hem in te pakken. Wilde graag rond 5uur eten en dacht het hierbij wel te halen.
13:00 73C
13:45 80C
14:30 87C
15:10 91C uit de folie en opnieuw inpakken. Aluminiumfolie en een handdoek
17:00 weer uit de folie
En aansnijden
Stond te kijken van de mooie rookring. Had al gelezen dat dit vaak tegenvalt bij brisket. Smaak en tenderness was (mijn inziens) super. Hoop hem in deze vorm constant te houden. Ben erg benieuwd wat deze doet op een wedstrijd

07:30 dome temp 110 dus brisket erop. Heb de ProQ excel gebruikt en wat verschillende soorten rookhout.

9:00 brisket was 59C en dacht dit gaat veel te hard. Begon te twijfelen aan me thermometer.
10:00 70C
10:30 69C
11:00 65C
11:30 64C
12:00 66C heb hiet besloten hem in te pakken. Wilde graag rond 5uur eten en dacht het hierbij wel te halen.

13:00 73C
13:45 80C
14:30 87C
15:10 91C uit de folie en opnieuw inpakken. Aluminiumfolie en een handdoek

17:00 weer uit de folie

En aansnijden

Stond te kijken van de mooie rookring. Had al gelezen dat dit vaak tegenvalt bij brisket. Smaak en tenderness was (mijn inziens) super. Hoop hem in deze vorm constant te houden. Ben erg benieuwd wat deze doet op een wedstrijd
