bakkertje72
Vuurmaker
- Berichten
- 93
Hallo
Kan iemand mij vertellen wat de invloed van pekelen heeft op vlees ??
Wat is het verschil met of zonder dat het gepekeld is , zover ik weet ontdekt het alleen vocht uit het vlees.
Ik vind brisket er droog uit zien en smaken , dit ook ervaart op div bbq wedstrijden (bij het proeven).
Laats zag ik bij een kook programma bij 24 kitchen , dat ze brisket hadden gemaak waar ze 44 uur mee bezig zijn geweest.
Wat ik kon vinden kwa recepten was 24 pekelen en dan nog eens 20 uur roken ?
Wie kan hier iets meer over vertellen ??
Vlees is zeker lekker maar moet zeker niet droog zijn.
Bakkertje
Kan iemand mij vertellen wat de invloed van pekelen heeft op vlees ??
Wat is het verschil met of zonder dat het gepekeld is , zover ik weet ontdekt het alleen vocht uit het vlees.
Ik vind brisket er droog uit zien en smaken , dit ook ervaart op div bbq wedstrijden (bij het proeven).
Laats zag ik bij een kook programma bij 24 kitchen , dat ze brisket hadden gemaak waar ze 44 uur mee bezig zijn geweest.
Wat ik kon vinden kwa recepten was 24 pekelen en dan nog eens 20 uur roken ?
Wie kan hier iets meer over vertellen ??
Vlees is zeker lekker maar moet zeker niet droog zijn.
Bakkertje