- Berichten
- 59
Hallo allemaal,
ik ben mijn eerste brisket aan het trimmen, die mag komende nacht op de Kamado. Het is een behoorlijk stuk +/- 7kg en ik heb er nu ong 750 gram afgehaald. Dat vind ik op basis van de research nog niet eens heel veel, en vraag me dan ook af of ik te zuinig ben. Ik heb nu voornamelijk van de zijkanten en de vleeskant vet weggehaald, de vetkant was niet zo heel dik dus daar heb ik best wat aardig laten zitten.
Ik vind dat sommige stukken vet er niet heel smakelijk uitzien, maar omdat het niet zo dik is laat ik het nu zitten. De point kant is nu ook nog erg dik ten op zichte van de flat kant. Meeste filmpjes die ik zie is het wat meer gelijkmatig heb ik het idee.
Iemand nog tips? Ben ik te zuinig?
ik ben mijn eerste brisket aan het trimmen, die mag komende nacht op de Kamado. Het is een behoorlijk stuk +/- 7kg en ik heb er nu ong 750 gram afgehaald. Dat vind ik op basis van de research nog niet eens heel veel, en vraag me dan ook af of ik te zuinig ben. Ik heb nu voornamelijk van de zijkanten en de vleeskant vet weggehaald, de vetkant was niet zo heel dik dus daar heb ik best wat aardig laten zitten.
Ik vind dat sommige stukken vet er niet heel smakelijk uitzien, maar omdat het niet zo dik is laat ik het nu zitten. De point kant is nu ook nog erg dik ten op zichte van de flat kant. Meeste filmpjes die ik zie is het wat meer gelijkmatig heb ik het idee.
Iemand nog tips? Ben ik te zuinig?