- Berichten
- 41
Vuurvreters!
Ik heb een vraag.
Ik wil graag een whole packer brisket gaan bereiden.
Maar gezien de lockdown en de toegestane aantal personen ga ik die 7,6kg, die nu nog in m'n vriezer ligt, niet weg krijgen met 2 extra gasten erbij.
(al gaan we natuurlijk wel ons best daar voor doen!)
Hoe warmen jullie dit bijvoorbeeld de volgende dag weer op zonder dat het uitdroogd?
Ik wil de point en flat scheiden na het bereiden en burnt ends van maken.
Dus hoe warmen jullie de brisket weer op en burnt ends ?
Ik heb een vraag.
Ik wil graag een whole packer brisket gaan bereiden.
Maar gezien de lockdown en de toegestane aantal personen ga ik die 7,6kg, die nu nog in m'n vriezer ligt, niet weg krijgen met 2 extra gasten erbij.
(al gaan we natuurlijk wel ons best daar voor doen!)
Hoe warmen jullie dit bijvoorbeeld de volgende dag weer op zonder dat het uitdroogd?
Ik wil de point en flat scheiden na het bereiden en burnt ends van maken.
Dus hoe warmen jullie de brisket weer op en burnt ends ?