- Berichten
- 215
Dus....
14.30 was de brisket klaar. Inpakken en een 90 minuten laten rusten
Zo zag de brisket eruit voor het snijden.
Snij foto. Aangezien de leidinggevende en dochters niet van een extreme rooksmaak houden een beetje terughoudend geweest met hout. Er is een kleine rookring te zien
Geserveerd met mais, aardappelbolletjes en coleslaw was het best een aardige maaltijd.
Ok eindoordeel. Smaakvol, sappig maar niet perfect. Moet zeggen dat wij het wel Ok vonden maar niet echt bbq speciaal zeg maar . Zeker als je denkt dat ik 40 euro voor dit stuk vlees heb neergelegd en dat ik daar heel veel andere lekkere stukken vlees voor kan kopen.
Ben blij dat ik deze kan en mag afvinken maar denk niet dat we het nog een keer gaan doen.
Bedankt voor het volgen en tot de volgende run
14.30 was de brisket klaar. Inpakken en een 90 minuten laten rusten
Zo zag de brisket eruit voor het snijden.
Snij foto. Aangezien de leidinggevende en dochters niet van een extreme rooksmaak houden een beetje terughoudend geweest met hout. Er is een kleine rookring te zien
Geserveerd met mais, aardappelbolletjes en coleslaw was het best een aardige maaltijd.
Ok eindoordeel. Smaakvol, sappig maar niet perfect. Moet zeggen dat wij het wel Ok vonden maar niet echt bbq speciaal zeg maar . Zeker als je denkt dat ik 40 euro voor dit stuk vlees heb neergelegd en dat ik daar heel veel andere lekkere stukken vlees voor kan kopen.
Ben blij dat ik deze kan en mag afvinken maar denk niet dat we het nog een keer gaan doen.
Bedankt voor het volgen en tot de volgende run