Beef en Steak

Brisket & Burnt Ends

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Big-T
  • Startdatum Startdatum
Gefeliciteerd met de grote drie!

De volgende keer kan je misschien beter kijken of je een whole packer kan kopen, dat zijn de point en de flat samen. Dat zijn twee verschillend spiergroepen die haaks op elkaar liggen. De point, fijnere spier, is dan voor de burnt ends en de flat, dikkere spiervezels, kan je dan in plakken snijden.
 
Frits zei:
Gefeliciteerd met de grote drie!

De volgende keer kan je misschien beter kijken of je een whole packer kan kopen, dat zijn de point en de flat samen. Dat zijn twee verschillend spiergroepen die haaks op elkaar liggen. De point, fijnere spier, is dan voor de burnt ends en de flat, dikkere spiervezels, kan je dan in plakken snijden.
Als je weet waar ik ze kan kopen, graag! B&S heeft ze iig niet (meer?) :(
 
Jaloers!
 
Otto Gourmet in Duitsland heeft ze.
 
Terug
Bovenaan Onderaan