- Berichten
- 20.862
De laatste tijd behoorlijk druk geweest en eigenlijk geen tijd om te barbecueen of iets dergelijks.
Vandaag toch maar een breekbrood gemaakt op mijn DO die al drie maanden in de schuur staat.
Gewoon witbroodmix van Koopmans gebruikt.
Negen bolletjes van 50 gram en drie van 60 gram (had nog wat deeg bewaard voor wat anders).
in de DO
50 minuten laten rijzen onder een vochtige theedoek.
De bolltejes zijn dan verdubbeld in grootte
Voor de fotowedstrijd wat letters en getallen uitgesneden.
En erop gelegd
Voor een 6 Qt DO heb je zeven briketten onder nodig
en twintig boven op de deksel.
Na twintig minuten vond ik ze nog niet goed
Maar vijf minuten later was ik heel tevreden.
Iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond 2012.
Bedankt voor het kijken!
Vandaag toch maar een breekbrood gemaakt op mijn DO die al drie maanden in de schuur staat.
Gewoon witbroodmix van Koopmans gebruikt.
Negen bolletjes van 50 gram en drie van 60 gram (had nog wat deeg bewaard voor wat anders).
in de DO
50 minuten laten rijzen onder een vochtige theedoek.
De bolltejes zijn dan verdubbeld in grootte
Voor de fotowedstrijd wat letters en getallen uitgesneden.
En erop gelegd
Voor een 6 Qt DO heb je zeven briketten onder nodig
en twintig boven op de deksel.
Na twintig minuten vond ik ze nog niet goed
Maar vijf minuten later was ik heel tevreden.
Iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond 2012.
Bedankt voor het kijken!