B
Bommel
Gast
Goedemorgen!
Ik ben Belinda, 47 lentes jong, samen met mijn vriend woonachtig in Almere
Ik vrees dat ik een van de weinige dames ben op dit forum Maar wij BBQ-en samen, waarbij hij aan het vuur staat, en wij samen de voorbereidingen van het vlees doen en de ik verantwoordelijk voor de bij gerechten (Traditionele rol verdeling )
Onze mogelijkheden om buiten op het vuur te koken zijn redelijk uitgebreid:
Een standaard gas bbq
Een fraaie Kamado Joe
Een Finse Grill Kota
De eerste is met name voor even snel een steak of entrecote i p v deze in een pan te gooien
Op de kamado zijn we nog zoekende naar heerlijke gerechten, beercan chicken en pulled pork zijn ondertussen vast in het assortiment , maar daar kan nog veel meer bij
In de grill kota eten we minstens 1 x per week, die staat er net 2 maanden en daarin beperken we ons tot nu toe tot de Traditionele Finse Zalmzijde (die diagonaal naast het vuur geplaatst wordt) en verschillende soorten worstjes , dit is heel anders grillen dan op een bbq, omdat je op open vuur werkt, en niet met kolen. Meer kampvuur koken dus.
Ik hoop hiet met name veel inspiratie op te doen voor de Kamado, en wellicht zijn er meer mensen geintresseerd in kampvuur gerechten, naast de bbq gerechten
Ik ben Belinda, 47 lentes jong, samen met mijn vriend woonachtig in Almere
Ik vrees dat ik een van de weinige dames ben op dit forum Maar wij BBQ-en samen, waarbij hij aan het vuur staat, en wij samen de voorbereidingen van het vlees doen en de ik verantwoordelijk voor de bij gerechten (Traditionele rol verdeling )
Onze mogelijkheden om buiten op het vuur te koken zijn redelijk uitgebreid:
Een standaard gas bbq
Een fraaie Kamado Joe
Een Finse Grill Kota
De eerste is met name voor even snel een steak of entrecote i p v deze in een pan te gooien
Op de kamado zijn we nog zoekende naar heerlijke gerechten, beercan chicken en pulled pork zijn ondertussen vast in het assortiment , maar daar kan nog veel meer bij
In de grill kota eten we minstens 1 x per week, die staat er net 2 maanden en daarin beperken we ons tot nu toe tot de Traditionele Finse Zalmzijde (die diagonaal naast het vuur geplaatst wordt) en verschillende soorten worstjes , dit is heel anders grillen dan op een bbq, omdat je op open vuur werkt, en niet met kolen. Meer kampvuur koken dus.
Ik hoop hiet met name veel inspiratie op te doen voor de Kamado, en wellicht zijn er meer mensen geintresseerd in kampvuur gerechten, naast de bbq gerechten