- Berichten
- 658
Hoi hoi..
De herfst treed in.. en als je herfst zegt..zeg je bokbier. In Zutphen is de grootste bokbier markt van Nederland. Daar moet je natuurlijk bij zijn. Al jaren vaste prik..veel gezelligheid en biertjes.. daar past de klassieke frikadel wel bij..maar wij hebben liever iets serieus te snacken..
Daarom zijn we vorige week begonnen met 2 soorten Buikspek.
We maken 2 soort..1 de maple variant..omdat bokbier ook wel zoetig is.
En de ander is de walchers gilden spek. Omdat deze recent langs kwam en er lekker uit zag.
Afijn..weekje van te voren.. spek opdelen in 2 stukken. En bij elke de smaakstoffen er in gedaan..
Het advies is elke avond in masseren en kusje geven voor het slapen. Eigenwijs als ik ben..heb ik dit in de ochtend gedaan, dus ik verwacht een wezenlijk verschil in het eindresultaat.
Na 6 dagen..uit de folie..afspoelen en droog deppen en zo de koelkast in om op te drogen.
Ok dag van het roken ff opstarten
Spekkie er op bij 140
Bij 72 mogen ze er af..
Verstuurd vanaf mijn SM-G985F met Tapatalk
De herfst treed in.. en als je herfst zegt..zeg je bokbier. In Zutphen is de grootste bokbier markt van Nederland. Daar moet je natuurlijk bij zijn. Al jaren vaste prik..veel gezelligheid en biertjes.. daar past de klassieke frikadel wel bij..maar wij hebben liever iets serieus te snacken..
Daarom zijn we vorige week begonnen met 2 soorten Buikspek.
We maken 2 soort..1 de maple variant..omdat bokbier ook wel zoetig is.
En de ander is de walchers gilden spek. Omdat deze recent langs kwam en er lekker uit zag.
Afijn..weekje van te voren.. spek opdelen in 2 stukken. En bij elke de smaakstoffen er in gedaan..
Het advies is elke avond in masseren en kusje geven voor het slapen. Eigenwijs als ik ben..heb ik dit in de ochtend gedaan, dus ik verwacht een wezenlijk verschil in het eindresultaat.
Na 6 dagen..uit de folie..afspoelen en droog deppen en zo de koelkast in om op te drogen.
Ok dag van het roken ff opstarten
Spekkie er op bij 140
Bij 72 mogen ze er af..
Verstuurd vanaf mijn SM-G985F met Tapatalk