Vandaag de UDS voor de eerste keer gestart om de temperatuur regeling onder de knie te krijgen en dit ging aardig goed voor een eerste keer en gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om iets te bereiden.
En ja iedereen maakt wel eens MOINK ballen, maar omdat mijn recept nogal afwijkt heb ik ze maar BOINK ballen genoemd ( en niet omdat ze gingen stuiteren na de bereiding
)
Deze keer lekker simpel en gemakkelijk kant en klare ballen (runder / kalfsgehakt standaard gekruid) van de Jumbo.
Nog even in een Stockyard appelrub gedaan en daarna omwikkeld met een plakje spek
Omdat ik ook nog een paar ballen in een andere rub (zonder suiker) had gedaan, heb ik deze maar op een spiesje gedaan.
Als bijgerecht hadden we groene asperges in bacon gewikkeld en nog even mee laten garen
En nu maar lekker smikkelen
Vanaf nu gaan de low & slow gerechten niet meer op de gasser maar lekker in de UDS
En ja iedereen maakt wel eens MOINK ballen, maar omdat mijn recept nogal afwijkt heb ik ze maar BOINK ballen genoemd ( en niet omdat ze gingen stuiteren na de bereiding

Deze keer lekker simpel en gemakkelijk kant en klare ballen (runder / kalfsgehakt standaard gekruid) van de Jumbo.
Nog even in een Stockyard appelrub gedaan en daarna omwikkeld met een plakje spek

Omdat ik ook nog een paar ballen in een andere rub (zonder suiker) had gedaan, heb ik deze maar op een spiesje gedaan.

Als bijgerecht hadden we groene asperges in bacon gewikkeld en nog even mee laten garen

En nu maar lekker smikkelen

Vanaf nu gaan de low & slow gerechten niet meer op de gasser maar lekker in de UDS