- Berichten
- 695
Hoi hoi
Na het daverende succes van mijn oosterse stoofpot.. word het tijd dat we het zonnige zuiden aanbreken met een klassieke
Boeuf bourguignon
Dit heb je er voor nodig..
Dit mag op de Joe..
Dit heeft een uurtje in de hickory gelegen..
Toen de DO warm was.. spekkie er in.
Groentjes er bij
Vleesjes er bij
Tomaatjes en puree er bij
En daar de Franse twist..
Dorstig pannetje hoor..heel de fles kon er zo in..
Uiteraard wat kruiden..
Dit heeft zo een uur of 5 a 6 lekker liggen pruttelen.
Na het daverende succes van mijn oosterse stoofpot.. word het tijd dat we het zonnige zuiden aanbreken met een klassieke
Boeuf bourguignon
Dit heb je er voor nodig..
Dit mag op de Joe..
Dit heeft een uurtje in de hickory gelegen..
Toen de DO warm was.. spekkie er in.
Groentjes er bij
Vleesjes er bij
Tomaatjes en puree er bij
En daar de Franse twist..
Dorstig pannetje hoor..heel de fles kon er zo in..
Uiteraard wat kruiden..
Dit heeft zo een uur of 5 a 6 lekker liggen pruttelen.