- Berichten
- 512
Door die fotowedstrijd staat het deel van mijn hoofd dat constant aan eten denkt in standje ‘Italië’.. een inzending komt echt nog, maar nu had ik honger. En dan zit ik dus toch half onbewust in de Italiaanse smaken…
Bladerdeeg rolletjes gevuld met pesto, salami, pijnboompitten en mozzarella.
Een grote lap bladerdeeg, ingesmeerd met pesto en de rest er op. Dat heb ik opgerold en in plakken gesneden.
In de DO op de bbq op 230 graden, 40 minuten.
Het was lekker, maar voor verbetering vatbaar. De kaas liep er wat te ver uit wat aan de onderkant wat donker en bitter werd.
Meer bovenwarmte helpt daarbij denk ik. Dus wellicht een paar kolen op het deksel van de pan, of ‘m nog hoger in de bbq zetten?
Anyway, met wat schrapen op de koop toe, een leuk experiment met een prima lunch als resultaat.
Bladerdeeg rolletjes gevuld met pesto, salami, pijnboompitten en mozzarella.
Een grote lap bladerdeeg, ingesmeerd met pesto en de rest er op. Dat heb ik opgerold en in plakken gesneden.
In de DO op de bbq op 230 graden, 40 minuten.




Het was lekker, maar voor verbetering vatbaar. De kaas liep er wat te ver uit wat aan de onderkant wat donker en bitter werd.
Meer bovenwarmte helpt daarbij denk ik. Dus wellicht een paar kolen op het deksel van de pan, of ‘m nog hoger in de bbq zetten?
Anyway, met wat schrapen op de koop toe, een leuk experiment met een prima lunch als resultaat.