BasBQ
Beef en Steak

Blackened kabeljauw taco’s

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
868
Vandaag weer een nieuw recept gemaakt uit laatste boek van Jord Althuizen. Dit keer kabeljauw taco’s.
Begonnen met de saus, een siracha-line-crema. Gewoon zure room, hete saus, limoensap en schil van limoen bij elkaar flikkeren en roeren. Maar jonge jonge wat een lekkere frisse smaak zeg.
15c0a07de10a6e5648460183a67b9bb4.jpg

e19b367d7bfb518eed2721271316ba36.jpg


Beleg voor taco’s klaarzetten: carrot-coleslaw, rode peper, sjalot, radijsjes en avocado. Zou het niet zelf verzinnen maar wederom on the money. Vrij vertaald Jonguh wat lekker.

5665c80cc88bef47d008fb2a266eb5be.jpg


En toen door naar de main event, hoofdact, kabeljauwfilet met kajun kruiden op een plankje en wat rook. 30 minuten en toen optimale garing.

563076e0d67fb31b1e0b74effb367367.jpg

ae5ef492d84ed144d83adfed7a78301f.jpg

ad33eb024f15e538df3a22d9943bc533.jpg


Als laatste de taco’s beleggen en genieten

86b89b7063cae0bef1a4097896a63810.jpg

315597e89148f5845e49f198cb08cf7e.jpg


We hebben echt genoten van dit gerecht, licht, fris en leuke smakencombinaties.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er heel mooi uit en weer eens wat anders van het plankje. Bedankt voor het delen.
 
Dat ziet er erg goed uit! Deze staat bij ons ook op de shortlist van zijn nieuwe boek
 
Dit lijk mij een heerlijk gerecht om op een warme zomeravond te eten, je hebt niet zoveel trek maar je wil wel iets eten met veel smaak en het "oog" wil ook wat, deze ga ik onthouden :)
 
Mooi gerecht zeg. Ook de combinaties zijn eergisteren leuk.
 
Dit ziet er lekker uit mooi gemaakt bedankt voor het verslag


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ziet er goed uit. Ik mag toch ook graag vis van Q eten. Dezen maar even onthouden. Dit lijkt me heerlijk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan