Misschien past dit topic beter in de rookkamer, maar afgelopen zaterdag 'ff' de bbq aan voor hamburgers. De eerste keer de Black Angus (98.5%) burgers van de Makro erop gegooid.
De eerste indruk bij het openen van de verpakking; wat een plastic schijven (+/- 10cm in de rondte en 1cm dik). Na het ontdooien toch voorzien van pezo en op de bbq gegooid. Mijn rooster van de BGE large zat met 6 burgers vol, om je een indruk te geven van de grootte.
Smaak was fan-tas-tisch (+/- 6 minuten op 250 graden gietijzer). Nu heb ik weinig kwalitatief vergelijkingsmateriaal, maar als je dit ook niet hebt zou ik de diepvriesburgers zeker eens aanraden!
De eerste indruk bij het openen van de verpakking; wat een plastic schijven (+/- 10cm in de rondte en 1cm dik). Na het ontdooien toch voorzien van pezo en op de bbq gegooid. Mijn rooster van de BGE large zat met 6 burgers vol, om je een indruk te geven van de grootte.
Smaak was fan-tas-tisch (+/- 6 minuten op 250 graden gietijzer). Nu heb ik weinig kwalitatief vergelijkingsmateriaal, maar als je dit ook niet hebt zou ik de diepvriesburgers zeker eens aanraden!