BasBQ
Beef en Steak

Bistecca di Cinghiale

 
 

Mw. BBQ68

Kooltjesharker
Berichten
206
Wat een fijne vakantie. Tot nu toe al 7 keer de WGA aangestoken. Nog een keer een steak Fiorentina, een paar keer gebruikt om wat Porchetta op te warmen. Een paar moink balls gemaakt. Wat groenten gegrild en een kip alla Dominique die binnenkort herhaald gaat worden. Vanavond toch wat bijzonders. Bistecca di Cinghiale oftewel koteletjes van zwijn.
Volgens de slager zo'n vijf kilometer van hier geschoten door een vriend van hem. Volgens hem: "Het is de natuur".
Maar goed nog even een foto voor het bewijs. De worstjes waren ook heel lekker en kwamen niet allen op het bord van de kindjes terecht.

FDC1B2FD-FEAF-43CE-977B-360BCD8BA97D-1035-00000091A416D3E0_zpsed9c23a3.jpg
 
dat ziet er inderdaad heerlijk uit!
 
Top!
 
Italianen hebben heerlijke worsten hoor! Ik hou ervan!
 
Mmhhhh.....geen commentaar ;)
 
Perfect stukje vlees!!
 
zullen goed gekruide worsten zijn neem ik aan, ik hou er van
 
Helemaal niks mis mee... Zalig om zo je vakantie door te brengen.
 
Vakantie en de WGA bij je hebben. Dat is een "unbeatable combi"  ;D
 
We vermaken ons prima en de lokale slager heeft prachtig vlees dat smeekt om op de WGA te worden gegooid! Toevallig ook nog een huisje met (zo nu en dan) wifi en daarmee het genootschap binnen handbereik. We zouden natuurlijk niet zonder kunnen!  :D
 
Leo zei:
zullen goed gekruide worsten zijn neem ik aan, ik hou er van
Inderdaad goed gekruide worstjes. Ze zijn erg lekker.
 
Ziet er allemaal goed uit maar wat hebben jullie met Italiaanse worsten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan