- Berichten
- 284
Afgelopen zaterdag een stapeltje spareribs klaargemaakt voor m'n verjaardagsfeestje.
Donderdag uit de vriezer gehaald en rustig in de koelkast laten ontdooien.
Daarna op vrijdag in een eigen gemaakt rub ingesmeerd en een nachtje in laten trekken in de koelkast.

Op zaterdag ochtend ze uit de koelkast gehaald en einde van de ochtend de BBQ aan gestoken en de ribbetjes erop.

Na 2 uur smoken op hickory hout ze nog een uurtje laten liggen, waarna ingepakt in aluminium folie met een scheutje appelsap en whiskey.

's Avonds rond een uur of 7 ingemeerd met Blues Hog BBQ saus

Van het echte eindresultaat heb ik eigenlijk geen foto's
maar dat zie ik maar als een compliment, ze waren zo op haha.
Iedereen een heel goed en gelukkig nieuw jaar!
Veen
Donderdag uit de vriezer gehaald en rustig in de koelkast laten ontdooien.
Daarna op vrijdag in een eigen gemaakt rub ingesmeerd en een nachtje in laten trekken in de koelkast.

Op zaterdag ochtend ze uit de koelkast gehaald en einde van de ochtend de BBQ aan gestoken en de ribbetjes erop.

Na 2 uur smoken op hickory hout ze nog een uurtje laten liggen, waarna ingepakt in aluminium folie met een scheutje appelsap en whiskey.

's Avonds rond een uur of 7 ingemeerd met Blues Hog BBQ saus

Van het echte eindresultaat heb ik eigenlijk geen foto's

Iedereen een heel goed en gelukkig nieuw jaar!
Veen