BasBQ
Beef en Steak

Bijzettafel

Ploeg12345

Tondelzoeker
Berichten
6
Onlangs heb ik mijn eerste kamado gekocht, een Big Green Egg Large. Bij de aanschaf twijfelde ik of ik meteen een tafel zou kopen ipv een handler. Bij beleefgreenegg in Roosendaal verkopen ze mooie geintegreerde sets van eiken of douglas. De eiken tafel is prachtig en zeer solide maar er hangt een fors prijskaartje aan. Daarnaast ben je een deel van het werkblad “kwijt” aan de BBQ. Vanwege de kosten (de BGE was duur zat...) en de wens voor wat meer werkruimte heb ik besloten zelf een bijzettafel te maken. Hieronder het resultaat na een paar dagen klussen, als basis heb ik een eettafel en een salontafel gebruikt, beiden van donker eiken. Het blad van 7cm(!) dik heb ik van 180x80 naar 120x60 verzaagd, een flinke klus voor de zaagtafel. Het blad vd salontafel is 4cm dik en heb ik als onderblad gemaakt.
Voor groentes snijden misschien wat zwaar, voor klussen waar de workmate te licht voor is ga ik ‘m ook gebruiken;)

53E6FBB6-6FCD-4559-8B5F-FCB5B49346F8.jpeg
 
Dat heb je netjes gedaan, ziet er zeer solide uit!
 
mooi hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan