Beef en Steak

Bijna tijd voor brisket

Leuk verslag Wouter!

Ben zelf gisteren ook in de weer geweest met een Whole Packer Briskit. De eerste keer dat je zo stuk vlees maakt is altijd spannend ( had ik ook de eerste keer ) heb het ondertussen al meerdere keren gemaakt en ja bij mij is die ook al eens mislukt 😞 daar doe je niks aan. Goed excuus thuis om weer een Briskit te kopen en de bbq weer aan te gooien 🤣
 
Leuk verslag Wouter!

Ben zelf gisteren ook in de weer geweest met een Whole Packer Briskit. De eerste keer dat je zo stuk vlees maakt is altijd spannend ( had ik ook de eerste keer ) heb het ondertussen al meerdere keren gemaakt en ja bij mij is die ook al eens mislukt 😞 daar doe je niks aan. Goed excuus thuis om weer een Briskit te kopen en de bbq weer aan te gooien 🤣
Spannend is het goede woord. Maar het is nadien alle moeite waard als je de mensen ervan ziet genieten.
Een excuus is niet nodig. Mijn vrouw zei vanochtend al dat we dat zeker nog eens moeten maken 😁
 
Het is gewoon prachtig mooi om een lange dag met je bbq te staan prutsen.. 😋😋
Ik heb alleen die Burnt ends nooit begrepen.. Dan ga je het lekkerste gedeelte volstoppen met zoetstoffen... Maar goed ieder zijn ding 🤣.

Lekker zeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan