- Berichten
- 1.649
Mijn vrouw verklaarde me voor gek, maar ik heb het toch gedaan. In ze zeikende regen de Q aangestoken, pizza steen erop en op warmen maar. Na 30 minuten had de q een temperatuur van circa 300 graden. De 2 branders onder de steen uitgezet, de andere 2 vol aan laten staan.
"s morgens vroeg had ik pizza deeg al gemaakt en na 2 uur rijzen in 4 stukken gedeeld. Vervolgens met de hand 3 bollen tot pizza bodems gevormd. De 4e heb ik met de deegroller gedaan (die was uiteindelijk het dunst en het lekkerst!!). 's morgens ook verse tomatensaus gemaakt. Pizza bodems belegd met tomatensaus, mozarella en parmaham. Nadat de pizza klaar was nog snel voorzien van rucola en een beetje olijfolie en aanvallen maar. Helaas geen foto's van de pizza's op de Q. Ik had al genoeg moeite om de pizza's op tafel te krijgen zonder dat ze als frisbee door de tuin zouden vliegen.


"s morgens vroeg had ik pizza deeg al gemaakt en na 2 uur rijzen in 4 stukken gedeeld. Vervolgens met de hand 3 bollen tot pizza bodems gevormd. De 4e heb ik met de deegroller gedaan (die was uiteindelijk het dunst en het lekkerst!!). 's morgens ook verse tomatensaus gemaakt. Pizza bodems belegd met tomatensaus, mozarella en parmaham. Nadat de pizza klaar was nog snel voorzien van rucola en een beetje olijfolie en aanvallen maar. Helaas geen foto's van de pizza's op de Q. Ik had al genoeg moeite om de pizza's op tafel te krijgen zonder dat ze als frisbee door de tuin zouden vliegen.

