- Berichten
- 27
Ingredienten (2 personen):
1 grote rijpe avocado
1 rode ui
1 rode chilipeper
2 eieren (M)
1 of 2 tomaten
bosje koriander
zout en peper
(evt knapperig stukjes brood)
Ceder rookplankje
Rookplankje 1-2 uur voorweken onder water
BBQ temp 180 graden
Avocado overdwars doorsnijden, pit verwijderen met theelepeltje en verder uithollen tot er een ei inpast.
Naar smaak chiliringetjes toevoegen met zout en versgemalen peper
Rookplankje voorverwarmen en omdraaien. Avocado parten op rookplankje en direct op het rooster leggen.
Als het eiwit helemaal gestold is, is het gerecht klaar (15-25 minuten).
Haal het rookplankje met het gerecht van de Que en plaats op hittebestendige ondergrond (houten snijplank).
Garneer met in partjes gesneden tomaat, rode uiringen en fijngesneden koriander.
Een leuk en lekker bijgerecht!
1 grote rijpe avocado
1 rode ui
1 rode chilipeper
2 eieren (M)
1 of 2 tomaten
bosje koriander
zout en peper
(evt knapperig stukjes brood)
Ceder rookplankje
Rookplankje 1-2 uur voorweken onder water
BBQ temp 180 graden
Avocado overdwars doorsnijden, pit verwijderen met theelepeltje en verder uithollen tot er een ei inpast.
Naar smaak chiliringetjes toevoegen met zout en versgemalen peper
Rookplankje voorverwarmen en omdraaien. Avocado parten op rookplankje en direct op het rooster leggen.
Als het eiwit helemaal gestold is, is het gerecht klaar (15-25 minuten).
Haal het rookplankje met het gerecht van de Que en plaats op hittebestendige ondergrond (houten snijplank).
Garneer met in partjes gesneden tomaat, rode uiringen en fijngesneden koriander.
Een leuk en lekker bijgerecht!
Laatst bewerkt: