- Berichten
- 413
Zal ik vanavond hamburgers maken vroeg ik. Dat was prima natuurlijk. Op naar de supermarkt om de 300gram 1+1 te scoren.
Alles op. Dus dan maar 500gram...
We zijn met zn twee, en ik had geen zin om gehakt over te houden. Dus werden ze 250gram per stuk.
Je moet een grote mond hebben om hem helemaal te kunnen happen. Lekker smeren was het resultaat.
Lekker met de smashburgersaus van Noskos. En wat gebakken bacon er bij.
1e BBQ sessie van dit jaar is goed geslaagd.
Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
Alles op. Dus dan maar 500gram...
We zijn met zn twee, en ik had geen zin om gehakt over te houden. Dus werden ze 250gram per stuk.
Je moet een grote mond hebben om hem helemaal te kunnen happen. Lekker smeren was het resultaat.
Lekker met de smashburgersaus van Noskos. En wat gebakken bacon er bij.
1e BBQ sessie van dit jaar is goed geslaagd.


Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk