- Berichten
- 271
Voor mijn verjaardag een gietijzeren rooster gekregen en dat vandaag ingewijd.
Bij de Hanos was ‘bife de tira’ in de aanbieding en dat zag er erg aantrekkelijk uit.
Helaas lieten mijn thermometers me in de steek. Van de MEATER + was de batterij op en mijn andere gaf stug 18 graden aan. Met een losse thermometer gemeten, maar het vlees had er net te lang op gelegen. Net voorbij medium, terwijl ik ging voor medium rare. Het smaakte in combi met chimichurri desondanks heerlijk.
Als bijgerecht aardappelsalade gemaakt, volgens het recept wat op dit forum staat. Heerlijk! Gaan we vaker maken.
Bij de Hanos was ‘bife de tira’ in de aanbieding en dat zag er erg aantrekkelijk uit.
Helaas lieten mijn thermometers me in de steek. Van de MEATER + was de batterij op en mijn andere gaf stug 18 graden aan. Met een losse thermometer gemeten, maar het vlees had er net te lang op gelegen. Net voorbij medium, terwijl ik ging voor medium rare. Het smaakte in combi met chimichurri desondanks heerlijk.
Als bijgerecht aardappelsalade gemaakt, volgens het recept wat op dit forum staat. Heerlijk! Gaan we vaker maken.