Beef en Steak

Bife de tira

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
271
Voor mijn verjaardag een gietijzeren rooster gekregen en dat vandaag ingewijd.
Bij de Hanos was ‘bife de tira’ in de aanbieding en dat zag er erg aantrekkelijk uit.
Helaas lieten mijn thermometers me in de steek. Van de MEATER + was de batterij op en mijn andere gaf stug 18 graden aan. Met een losse thermometer gemeten, maar het vlees had er net te lang op gelegen. Net voorbij medium, terwijl ik ging voor medium rare. Het smaakte in combi met chimichurri desondanks heerlijk.

Als bijgerecht aardappelsalade gemaakt, volgens het recept wat op dit forum staat. Heerlijk! Gaan we vaker maken.

F65CC6B6-82E3-454B-8902-41DA8C40D26E.jpeg
0AB89355-491C-4084-A95E-6C0859E583D8.jpeg
86D23ADC-A82D-4E21-88B1-80C57B598B03.jpeg
F026BFAB-A9AC-4305-B14E-8169CD4941CC.jpeg
3112D494-AF55-42F6-9967-34A64C9E9956.jpeg
5CFB1C7B-F3D9-4AAC-8354-7F3E34879D96.jpeg
 
Wat een feest, wel vervelend als je meater niet werkt. Voor straks gebruik ik meestal mijn thermapen. Kan je makkelijk en snel op meerdere plekken meten.
 
Lekker maaltje hoor
Die aardappelsalade Is ook erg lekker inderdaad
 
Dat ziet er toch een heerlijk maal uit. Die steak met de zelf gemaakte aardappelsalade TOP
 
Zonde dat de techniek je 2X in de steak gelaten hebben en dat het wat te ver is doorgegaard was
 
Terug
Bovenaan Onderaan