- Berichten
- 331
Credits voor Ralph voor het recept van de bierworst. Zijn creativiteit wordt gewaardeerd!
Gelukkig had ik al een gietijzeren pan, die past perfect op de BGE en we hadden nog 3 biertjes staan. Dan moet je dit wel proberen! Vingers verbrand bij het grillen van de paprika en ui (ja, zelfs met tang), les: de kamado niet zo hoog opstoken
De saus heb ik aangemaakt met sriracha (naast de mayo, ketchup en mosterd), maar de volgende keer wil ik tabasco proberen. Ook de volgende keer geen alcoholvrij maar gewoon bokbier, eens kijken of we er nog meer smaak in kunnen krijgen.
. De groenten waren top, dat gaan we zeker vaker doen 
Voor de fotowedstrijd (we moeten ergens beginnen
)
Gelukkig had ik al een gietijzeren pan, die past perfect op de BGE en we hadden nog 3 biertjes staan. Dan moet je dit wel proberen! Vingers verbrand bij het grillen van de paprika en ui (ja, zelfs met tang), les: de kamado niet zo hoog opstoken

De saus heb ik aangemaakt met sriracha (naast de mayo, ketchup en mosterd), maar de volgende keer wil ik tabasco proberen. Ook de volgende keer geen alcoholvrij maar gewoon bokbier, eens kijken of we er nog meer smaak in kunnen krijgen.


Voor de fotowedstrijd (we moeten ergens beginnen

Laatst bewerkt: