Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
will.i.am78 zei:Als trotse bezitter van het rode ei: rood is het nieuwe groen! Classic 2 deksel is top. Divide system onmisbaar. Super blij met mijn keuze....
Brecht zei:wat ik wel merk dat na verloop van tijd de assen in de spelling tussen firebox en kolenrooster gaat zitten en dat dit toch soms wel zorgt dat het rooster begint te klemmen
dennis zei:Brecht zei:wat ik wel merk dat na verloop van tijd de assen in de spelling tussen firebox en kolenrooster gaat zitten en dat dit toch soms wel zorgt dat het rooster begint te klemmen
Dit inderdaad.
Ik kan me voorstellen dat dit een probleem kan zijn vwb scheurende fireboxes.
StephanC zei:will.i.am78 zei:Als trotse bezitter van het rode ei: rood is het nieuwe groen! Classic 2 deksel is top. Divide system onmisbaar. Super blij met mijn keuze....
Kan je zeggen waarom het divide systeem onmisbaar is?
Ik hoor daar tegenstrijdige berichten over, sommigen geloven niet in het effect ...
b.asv zei:Wat ik sowieso niet snap, is dat de fabrikanten van een kamado niet overstappen naar een mand zoals de kick-ash-basket. Ik heb er zelf geen maar hij staat wel hoog op het lijstje. As valt er altijd uit of je schud even met de mand en je het rooster zit nooit klem in je firebox. Daarnaast voor schoonmaken veel makkelijker. Mandje er uit incl kolen, leeg zuigen of scheppen, mandje er in en weer gaan... Of zien jullie nadelen van dit mandje?
StephanC zei:will.i.am78 zei:Als trotse bezitter van het rode ei: rood is het nieuwe groen! Classic 2 deksel is top. Divide system onmisbaar. Super blij met mijn keuze....
Kan je zeggen waarom het divide systeem onmisbaar is?
Ik hoor daar tegenstrijdige berichten over, sommigen geloven niet in het effect ...
Zappa zei:Of het onmisbaar is moet iedereen voor zichzelf uit maken. Dat hangt af van het gebruik en de gerechten.
Maar het effect is er wel degelijk. Het indirecte deel zonder de stralingswarmte, voor een gelijkmatiger warmte zoals in een oven. Het directe deel met stralingswarmte voor het dichtschroeien van vlees.
Ik kan nu per gerecht beslissen op welk rooster ik iets neerzet of neerleg zonder iets om te bouwen. En ik kan tussendoor makkelijk wisselen.
Stukje vlees even dichtschroeien op direct en doorgaren op indirect.
Skillet met groenten meestal indirect, maar als het niet snel genoeg gaart, dan even op de directe zone.
Voor mij onmisbaar.