- Berichten
- 202
Hallo,
Ik heb, nog, een outdoorchef 420 waarin ik heel netjes een outdoorchef dome thermometer heb gemonteerd. Straks komt mijn Weber One Touch Premium binnen met de post en daarin zit al een thermometer.
Echter is die net zoals de outdoorchef misschien wel betrouwbaar qua temperatuur maar dan onder de rand bovenin de deksel? Of is die misschien betrouwbaarder.
Ik heb me denk ik namelijk laten foppen met de gedachte dat de temperatuur te hoog was voor low and slow. Maar als ik die thermometer van ikea op het rooster leg aan de meest verre kant vanaf de kolen op het indirecte gedeelte geeft deze veel lagere temperaturen weer.
Als dit, en dat vermoed ik, de normale weergave is. Wat heb je dan aan die thermometer boven in de deksel en hadden ze die dan niet pak hem beet 40 graden lager kunnen calibreren?
Ik ben benieuwd naar jullie onmetelijke wijsheid en kennis
Ik heb, nog, een outdoorchef 420 waarin ik heel netjes een outdoorchef dome thermometer heb gemonteerd. Straks komt mijn Weber One Touch Premium binnen met de post en daarin zit al een thermometer.
Echter is die net zoals de outdoorchef misschien wel betrouwbaar qua temperatuur maar dan onder de rand bovenin de deksel? Of is die misschien betrouwbaarder.
Ik heb me denk ik namelijk laten foppen met de gedachte dat de temperatuur te hoog was voor low and slow. Maar als ik die thermometer van ikea op het rooster leg aan de meest verre kant vanaf de kolen op het indirecte gedeelte geeft deze veel lagere temperaturen weer.
Als dit, en dat vermoed ik, de normale weergave is. Wat heb je dan aan die thermometer boven in de deksel en hadden ze die dan niet pak hem beet 40 graden lager kunnen calibreren?
Ik ben benieuwd naar jullie onmetelijke wijsheid en kennis
