B
Balvenie21
Gast
Via de uitgever van 'Fire & Food' ben ik in aanraking gekomen met BBQen en de BBQ 'gemeenschappen'. Het echte BBQen smeult al vele jaren bij mij. Veel verder dan mijn huis , tuin en keuken BBQ ben ik nooit gekomen
, puur door tijdgebrek. We runnen 2 slijterijen en zijn gespecialiseerd in whisky en rum en vergt veel tijd. Overigens uitermate mooie producten en overigens een goede match met BBQen (infusie, marineren etc.) ! Ik heb mezelf voorgenomen om tijd te gaan nemen voor het echte werk
. Vorig jaar op vakantie eens de Canned Beer Chicken bereid, wat een feest en dat heeft mijn wens om meer te gaan BBQen alleen maar aangewakkerd. Ben benieuwd wat ik allemaal voor goede tips , recepten en ervaringen kan gaan lezen in dit forum.
Mijn eerste wens is om Pulled Pork te gaan bereiden. Laat mijn ervaring wel weten.
Iedereen wens ik een geweldig seizoen toe, het weer werkt vanaf heden in ieder geval mee....
Met bourgondische groeten,
Richard Blesgraaf


Mijn eerste wens is om Pulled Pork te gaan bereiden. Laat mijn ervaring wel weten.
Iedereen wens ik een geweldig seizoen toe, het weer werkt vanaf heden in ieder geval mee....
Met bourgondische groeten,
Richard Blesgraaf