- Berichten
- 1.388
Beste Bbq-vrienden,
Ik heb jullie wijze raad nodig. Momenteel heb ik een Weber 57 cm. En nog een kleinere en een WGA, maar dat doet er niet toe.
Ik twijfel over de aanschaf van een kamado. Ik wil er graag een hebben, daarbij denk ik aan een Primo, BGE of Kamado Joe, maar ik twijfel:
a. Is het het geld waard? Ik heb het geld wel, maar wil ik het er voor uitgeven? Nu maak ik ook low & slow gerechten op de Weber. Wat voegt de kamado nog toe?
b. Welke dan? Op mijn Weber kan ik grote stukken vlees kwijt. Vorige week nog een brisket van 5,3 kg op de gehad. Kan ik dat op een BGE of KJ large wel kwijt? En hoe zit het met de beschikbaarheid van accessoires?
Ik hoef mijn vrouw niet eens te overtuigen, maar meer mezelf.
Ben benieuwd naar jullie reacties!
Ik heb jullie wijze raad nodig. Momenteel heb ik een Weber 57 cm. En nog een kleinere en een WGA, maar dat doet er niet toe.
Ik twijfel over de aanschaf van een kamado. Ik wil er graag een hebben, daarbij denk ik aan een Primo, BGE of Kamado Joe, maar ik twijfel:
a. Is het het geld waard? Ik heb het geld wel, maar wil ik het er voor uitgeven? Nu maak ik ook low & slow gerechten op de Weber. Wat voegt de kamado nog toe?
b. Welke dan? Op mijn Weber kan ik grote stukken vlees kwijt. Vorige week nog een brisket van 5,3 kg op de gehad. Kan ik dat op een BGE of KJ large wel kwijt? En hoe zit het met de beschikbaarheid van accessoires?
Ik hoef mijn vrouw niet eens te overtuigen, maar meer mezelf.
Ben benieuwd naar jullie reacties!