Had beloofd om spareribs te maken voor de kaartclub.
Heb ik ook gedaan en gemarineerd met een Spaanse marinade.
Hier de link voor de marinade.
http://www.tapasbonitas.nl/tapas_asadas/Costillas_Asadas_01n.php
Na twee dagen zagen ze er zo uit.
Ben blij met mijn afdak want het goot.
Op de WSM en wat hazelnoten hout.
Dit was het resultaat.
Ik heb de 3-2-1 manier gedaan met Appelsap twee uur in de alfolie,op de kaartclub was iedereen zeer tevreden over de smaak van de ribs en wij vonden het ook zeer geslaagd.
Bedankt voor uw aandacht.
Heb ik ook gedaan en gemarineerd met een Spaanse marinade.
Hier de link voor de marinade.
http://www.tapasbonitas.nl/tapas_asadas/Costillas_Asadas_01n.php
Na twee dagen zagen ze er zo uit.

Ben blij met mijn afdak want het goot.


Op de WSM en wat hazelnoten hout.

Dit was het resultaat.

Ik heb de 3-2-1 manier gedaan met Appelsap twee uur in de alfolie,op de kaartclub was iedereen zeer tevreden over de smaak van de ribs en wij vonden het ook zeer geslaagd.
Bedankt voor uw aandacht.