M
McLovin
Gast
Al een tijdje aan t experimenteren met de BBQ, god dank is er internet om alle gaten in mijn kennis op te vullen. 1 ding ben ik nog niet over uit;
Op veel sites lees ik dat voor slow bereiden op de BBQ het belangrijk is dat de (lage) temperatuur constant moet blijven. Begrijp de logica hier niet van? Wat zijn de marges in temperatuur en waarom moet de temperatuur constant blijven?begrijp dat je geen grote uitschieters wil hebben naar boven en dat de aangegeven tijden eventueel niet meer kloppen mar verder begrijp ik niet zo goed waarom de nadruk op constante temperatuur?
gr
Op veel sites lees ik dat voor slow bereiden op de BBQ het belangrijk is dat de (lage) temperatuur constant moet blijven. Begrijp de logica hier niet van? Wat zijn de marges in temperatuur en waarom moet de temperatuur constant blijven?begrijp dat je geen grote uitschieters wil hebben naar boven en dat de aangegeven tijden eventueel niet meer kloppen mar verder begrijp ik niet zo goed waarom de nadruk op constante temperatuur?
gr