Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag maar weer eens een kip op een blik gejaagd, als rub Headcountry gebruikt, die is nu wel op, jammer! Maar genoeg andere rubs om te proberen. Opperdoezer Ronde aardappels er bij met Todd's Dirt en appelmoes
Dat ziet er niet verkeerd uit, die moet ik ook nog steeds eens een keertje maken, BCC. Hoe maak je die aardappelen precies? Die zien er ook erg lekker uit namelijk!
Oven (ja sorry ) voorverwarmen op 225°C, aardappels wassen en schoonboenen, in plakken snijden en in een ovenschaal leggen, zout en peper er op, dan olijfolie, even husselen. Ik heb ook nog Todd's Dirt gebruikt een BBQ rub met een hoop tijm oregano e.d.
Dan drie kwartier in de oven, ik schep ze halverwege een keertje om.
Ganzenvet is hier ook erg lekker, maar dat heb ik op het moment niet in huis.
En ja de oven omdat de temperatuur voor de aardappels en de kip niet hetzelfde is....
Is geen smoes, is gewoon zoals het is... Ik wil aan mijn aardappels een knapperig korstje, dat lukt niet op 175°C. En wat mij betreft hoeft niet alles van de barbecue te komen hoor. Je kunt daarin heel ver doorslaan natuurlijk, mijn appelmoes is ook niet op de barbecue gekookt en de mayo komt gewoon uit een potje, so what... ik heb lekker gegeten
:'( Mayo uit een tube...... ziet er geweldig uit Dennis!
Bbq is ook in mijn visie een toevoeging aan de keuken, wat in een oven of op een fornuis (of zelfs de nuke-kast) beter lukt, doe ik daar op /in!
Neemt niet weg dat je alles moet proberen, maar als je het eindresultaat kent en je weet dat het ergens anders beter op kan, ga je jezelf niet lopen kwellen... (ik niet tenminste)
Om misverstanden te voorkomen, voorkoken / garen van vlees en daarna bbq-en blijft een No-No!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.