Beef en Steak

Beercan chicken op de weber

Jim

Tondelzoeker
Berichten
18
Afgelopen weekend mijn eerste beercan chicken gemaakt op de weber met de slow n sear. Gegaard op ongeveer 200 graden voor 90 minuten.

Goed gelukt, volgende keer toch iets minder lang garen, het vlees was niet zo mals meer.

In het bakje in de kip heb ik bier gedaan.

Heb de interne temp niet gebruikt, anders kon de bbq niet dicht, wellicht er horizontaal indrukken volgende keer.

IMG_5114.jpeg


IMG_5108.jpeg
 
Gefeliciteerd! Lekker gebruinde dame!
Gewoon nog eens doen als je het leuk vindt. Of de kip vlinderen.

Bij de Weber 57 zet je de kip meestal op het kolenrooster, dan heb je meer ruimte zie hier bij @noskos
 
Mooi kleurtje heeft je tokkie
 
Lekker kippetje, inderdaad beter lager zetten.
Mooi excuus om nog eens te proberen
 
Terug
Bovenaan Onderaan