BasBQ
Beef en Steak

Beercan burgers

 
 

derkzz

Stoker
Berichten
449
Hoi hoi Voor de "buuren" was de bbq wedstrijd een burger..
Eenmaal goed ingeburgerd, was het mijn burgerlijke plicht om als burger van de gemeentelijke stand ook deze inburgerings cursus te volgen...

Omdat ik toch origineel wil blijven heb ik voor de beercan burger gekozen..

Voor onderzoek is erg belangrijk ..welke beercan past het best?

We zijn begonnen met deze..

20240126_172016.jpg



Toch was ik niet te vreden over de vorm. Maar later meer.

Eerst maar de voorbereidingen doen..
Dit gaan we gebruiken..


20240126_174309.jpg


Eerst de burgers rubben met een all purpose rub en mijn geheime ingrediënt

20240126_181258.jpg


Vervolgens de burgers vormen..

20240126_181624.jpg


Dit was de na evaluatie van de burger vorm

20240126_181813.jpg


Indoor een uitje, knoflook, paprika en champignon voor gebakken. Dit was de vulling, samen met drupje bbq saus en bacon aan de zijkanten


IMG-20240126-WA0002.jpeg


Nu kon het geheel bij 150 graden op de Joe.

20240126_185428.jpg


20240126_185438.jpg


Nog ff een kleine kwaliteit keuring..

20240126_184618.jpg


Nou.. bij een graag nog 60 mag de bonus er bij.. ( sorry piet)

20240126_193229.jpg


Nog 1 maal kijken of we wel de juiste vorm hadden..

20240126_193410.jpg


Eenmaal gesmolten..

20240126_200439.jpg


20240126_200442.jpg
 
Jopen is favoriet? Lekker hoor!
 
Die zien er heerlijk uit. Tegenwoordig pak ik een tomatenpuree blikje die zijn wat kleiner en geeft een beter behapbaar resultaat #wordalwatouder 😉
 
Die zien er heerlijk uit. Tegenwoordig pak ik een tomatenpuree blikje die zijn wat kleiner en geeft een beter behapbaar resultaat #wordalwatouder 😉
Ow goede.. dit is natuurlijk wel een flinke hap..250 gr gehakt..+ vulling en kaas
 
Terug
Bovenaan Onderaan