- Berichten
- 17
Een paar weken geleden de Beer Can Chicken gemaakt met een blikje Radler bier en de smaakvolle Spanish Delight rub van No Rubbish.
Kamado Joe op temperatuur gebracht (150-170°C) met de SloRoller en wat appel rooksnippers.
Radler toegevoegd aan de kip voor die frisse citrus-twist.
Low & slow gegaard tot een perfecte kerntemperatuur van 75 graden 
Het resultaat? Malse kip, subtiele rooksmaken en een krokante huid. Ik moet zeggen, die SloRoller werkt prima. Ik had het idee dat de temperatuur wel stabieler bleef dan zonder de SloRoller, maar dat kan ook tussen mijn oren zitten. Voor de KJ gebruikers, hoe ervaren jullie de SloRoller?
Groet!




Het resultaat? Malse kip, subtiele rooksmaken en een krokante huid. Ik moet zeggen, die SloRoller werkt prima. Ik had het idee dat de temperatuur wel stabieler bleef dan zonder de SloRoller, maar dat kan ook tussen mijn oren zitten. Voor de KJ gebruikers, hoe ervaren jullie de SloRoller?
Groet!