- Berichten
- 569
Vandaag een lekker dagje vrij en had zin om even wat simpels te maken.
Het werd ook maar eens tijd om m'n tokkie badge te claimen
Vandaag een standaard kippie op de Haagse markt gehaald en een all purpose rub toegevoegd.
De bbq op 170 graden indirect (sloroller) klaargemaakt en wat appel rookhout toegevoegd.
Na 45 minuten zag ie er zo uit:
Na 15 minuten had ie de 72 graden bereikt en was het tijd om het chickie er van af te halen.
Tijdens het afhalen, ging het nog heeeerlijk hagelen..altijd top!
Eindresultaat:
Heerlijk mals kippetje met een goed krokant kortsje!
Eet smakelijk!
Het werd ook maar eens tijd om m'n tokkie badge te claimen

Vandaag een standaard kippie op de Haagse markt gehaald en een all purpose rub toegevoegd.
De bbq op 170 graden indirect (sloroller) klaargemaakt en wat appel rookhout toegevoegd.
Na 45 minuten zag ie er zo uit:
Na 15 minuten had ie de 72 graden bereikt en was het tijd om het chickie er van af te halen.
Tijdens het afhalen, ging het nog heeeerlijk hagelen..altijd top!
Eindresultaat:
Heerlijk mals kippetje met een goed krokant kortsje!
Eet smakelijk!